Finkenberg

Hotel

Bij een autovakantie richting Tirol hoort uiteraard ook een hotel. We bespraken reeds waarom Finkenberg een goede keuze is om te verblijven. De nabijheid van tal van leuke uitstappen en een prachtig zicht over het lager gelegen Mayrhofen zijn de voornaamste redenen. Qua verblijfplaatsen is er geen gebrek in het stadje. Vaak kom je bordjes tegen ‘Zimmer Frei’. Particulieren bieden hun diensten aan en daar kun je dan een kamer huren. In dit artikel bespreken we echter een hotel: Ferienhotel Aussicht.

Aussicht

De ligging van dit hotel is gewoonweg prachtig. Meerdere kamers hebben een prachtig uitzicht over het lager gelegen Mayrohofen en het hotel is omringd door de Zillertaler Alpen. Gasten beoordelen dit hotel gemiddeld met een 9.3 en het hoeft geen betoog dat dit uitstekend is. Dankzij de formule halfpenion is het mogelijk om ’s morgens een ontbijt te nuttigen. Tal van verse producten voorzien het lichaam van voldoende energie om zware wandelingen te maken. Eenmaal terug aangekomen in het hotel kan men de reserves aanvullen middels een  3-gangen keuzemenu. De kamers zijn ruim en qua hygiëne zit alles snor. Het is een familiehotel dat met liefde wordt gerund.

Het enigste nadeel is dat er geen zwembad gelegen is aan het hotel. Als goedmaker mogen gasten van dit hotel wel gratis zwemmen in het openluchtzwembad in het stadje (300 meter wandelen). En geloof ons: in de zomer is dergelijke verfrissende duik zeker welkom. Neem het hotel eens door en wie weet geniet je binnenkort wel zelf van het magnifieke uitzicht.

Hotels en appartementen in Finkenberg

Aan overnachtingsplaatsen geen gebrek in Finkenberg. Zowel in de zomer als in de winter is er een ruim aanbod. We raden je aan om bovenstaand hotel eens te bekijken, maar er zijn uiteraard meerdere mogelijkheden. Meerdere vakantieaanbieders bieden autovakanties aan richting de deelstaat Tirol in Oostenrijk – veelal is dit dan gewoon een boeking van een hotel met halfpension formule. Bekijk het aanbod van deze reisorganisaties eens. Meteen valt op dat een hoop mogelijk is. Zo kan men perfect overnachten op een camping met weinig luxe. Ook het boeken van een luxehotel behoort tot de mogelijkheden. Uitstekende gastronomie, een prachtig uitzicht en gratis gebruik maken van een wellness zijn dan bijvoorbeeld redenen waarom het hotel in een hogere prijsklasse valt.

Uiteindelijk beslis je uiteraard zelf hoeveel je wenst te betalen voor een hotel en in welke omgeving de vakantie wordt doorgebracht. Neem het allemaal eens door op deze site, en wie weet geniet je binnenkort van een prachtige wandelvakantie in Oostenrijk.